Umreye Gidecek Romanlara Uğurlama Töreni

Manisa'da umreye gidecek Roman vatandaşlar için yemek düzenlendi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın girişimiyle bir firma tarafından umreye gönderilecek Roman vatandaşlar için Şehzadeler Belediyesince yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen yemekte konuşan Özdağ, Roman vatandaşların umreye gitmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, Roman vatandaşlardan şehitler için dua etmelerini istedi.

Milletvekili Özdağ, Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Yunusemre ilçesinin Malta semtinde ikamet eden 5 çift Roman'ın umreye gönderileceğini belirtti.

Organizasyonda, İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından dua okundu ve umreye gidecek 5 çifte Milletvekili Özdağ ile Eski Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yemek organizasyonuna, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa il Başkanı Berk İçelli, Kolin Şirketler Grubu Direktörü Arzu Atik ile Roman vatandaşların yakınları da katıldı.

Umreye gidecek 5 çift, Malta Cami'nde sabah namazının ardından dua eşliğinde yapılacak tören ile kutsal topraklara uğurlanacak.
Kaynak: AA