Turgutlu Belediyesi'nden Sağlık Ocağı Yapımına Destek

Turgutlu Belediyesi, Turan Mahallesi Altınırmak Sokak üzerinde hayırsever İlhan Filiz Asılı tarafından yaptırılacak yeni sağlık ocağının temel çalışmalarına destek verdi.

Turgutlu Belediyesi'nden Sağlık Ocağı Yapımına Destek
Turgutlu Belediyesi, hayırseverlerin cami, okul ve benzeri yatırımlarına destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda ilk hayırsever İlhan Filiz Asılı’nın Turan Mahallesi Altınırmak Sokak üzerinde kendine ait alanda yapılacak olan 2 katlı sağlık ocağına dair ilk adımlardan biri olan temel kazma çalışmalarına destek verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalar esnasında Başkan Şirin’ teşekkür eden hayırsever Asılı, “Allah nasip etti, memleketimize kalıcı bir eser yapmaya başladık. Bu konuda da sağolsunlar ilk etaptaki isteğimiz olan temel kazma çalışmalarına belediyemizden destek verildi.

Sayın Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah mahallemize ve ilçemize güzel bir sağlık ocağını kazandırmış olacağız” dedi.

Başkan Şirin de, hayırseverlerin ilçeye verdiği katkının artarak devam ediyor olmasını kendilerini memnun ettiğini belirterek,“İlçemiz Turan Mahallesi Altınırmak sokak üzerine 2 katlı bir Sağlık Ocağı yaptıracak olan hayırseverimiz İlhan Filiz Asılı’ya sağlık sektöründe yapacak olduğu bu bina için kendisine teşekkür ediyorum. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temel kazısına başladılar. İlerleyen zamanlarda temel atılmasının ardından bizler Turgutlu Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret edeceğiz. İlk adım atılmıştır, Turgutlumuza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA