Sportif Organizasyonlar Hız Kesmiyor

Şehitkamil Belediyesi Başkanlığınca organize edilen sportif organizasyonlar hız kesmeden devam devam ediyor. Gaziantep’e Gazilik unvanın verilişinin 96. yıl dönümü yüzlerce sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde coşkuyla kutlanıyor.

Sportif Organizasyonlar Hız Kesmiyor


Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesi işbirliğiyle organize edilen ‘Oku, Oyna Zinde Kal’ Projesi Futbol Turnuvası ve Gaziantep’e Gazilik unvanın verilişinin 96. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen ‘Gazi Şehir 3x3 Salon Basketbolu Turnuvası’na katılan sporcu öğrencilere, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve çevre koruma bilincini aşılmak adına kitap ve geri dönüşümle ilgili bilgiler ve çeşitli kırtasiye malzemeleri armağan edildi. Şenlik havasında gerçekleştirilen organizasyonların ödül töreninde katılımcı kulüpler ise etkinliklerin anısına Şehitkamil Belediye Başkanlığınca sportif malzeme ve katılım kupları takdim edildi.

Potada hava atışını Fadıloğlu yaptı

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen Oku, Oyna Zinde Kal Projesi Futbol Turnuvası ödül töreninde katılımcı spor kulüplerinde forma giyen yıldız kramponlarla yakından ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ödül töreni sonrasında start alan Gazi Şehir 3x3 Salon Basketbol Turnuvası’nın hava atışını gerçekleştirerek katılımcı dev adamlara başarılar diledi. Sportif organizasyonların seremonilerinde katılımcı sporculara ve sporcu velilerine seslenen Başkan Fadıloğlu, düzenlenen tüm sportif organizasyonların sporcuların varlığıyla anlam kazandığını söyledi.

Başkan Fadıloğlu,“Kurumlar arası işbirliğiyle düzenlenen sportif organizasyonlarımız hız kesmeden devam ediyor. Oku, Oyna Zinde Kal Projesi Futbol Turnuvası ödül törenini gerçekleştirirken bir diğer yandan Gaziantep’e Gazilik unvanın verilişinin 96. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Gazi Şehir 3x3 Salon Basketbolu Turnuvası’nın açılışını gerçekleştirdik. Düzenlenen tüm organizasyonlar değerli çocuklarımızın, sporcularımızın, kulüplerimizin varlığıyla anlam kazanıyor. Organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Dev adamlar ve yıldız kramponlar aynı platformda buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca aralıksız devam eden spor organizasyonlarında farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcular, düzenli spor yapma, dengeli beslenme ve sürekli okuma alışkanlıkları amacıyla ortak bir platformda buluşmaya devam ediyor. Düzenlenen spor etkinliklerinin sporcuların çok yönlü gelişimine katkı sağladığını belirten Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı İsmet Savcılıoğlu, sporun barış, dostluk ve kardeşlik ilkeleriyle çocukları ve gençleri bir araya getirdiğini kaydetti.

Dernek Başkanı Savcılıoğlu, organizasyonlarda faaliyet gösteren sporcuların ilerleyen günlerde federasyonlar aracılığıyla düzenlenecek ulusal organizasyonlara katılacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA