Muhtarlar Derneğinden Kayyuma Destek

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Öz Muhtarlar Derneği Başkanı Erkan Şancı, kayyum atanan belediyenin çalışmalarından çok memnun olduklarını söyledi.

Muhtarlar Derneğinden Kayyuma Destek
Açıklamalarda bulunan Başkan Şancı, Biz Öz Muhtarlar Derneğine bağlı yaklaşık 35 muhtar olduğunu ve hepsinin de Malazgirt Belediye Başkan Vekilliğine atanan Kaymakam Soner Kırlı’nın çalışmalarından memnun olduklarını belirtti.

Şancı, “Sayın Kırlı’nın görevi devraldığı günden beri yaptığı gayretli çalışmalarını takdirle karşıladığımızı belirtmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabımda kayyum haberine yaptığım yorum, yanlış anlaşmalara sebebiyet vermişti. Orada da belirttiğim gibi keşke belediyemiz işini doğru düzgün yapsaydı da kayyum atanmasaydı. Mevcut hükümetimiz işini layığıyla yapmayan AK Parti belediyelerine bile kayyum atadığını çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Son yılların en şiddetli kış mevsiminin yaşandığını belirten Şancı, “Gerçekten bu yıl kışımız çok çetin geçiyor. İlçe merkezine çok kar yağdı. Fakat belediyemiz geceli gündüzlü çalışmalarıyla ilçe merkezini kardan temizledi. Mahalle aralarında da çalışmalarına halen devam ediyor. Oy kaygısı olmayan, tamamıyla halkına hizmet için çalışan Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Soner Kırlı’nın gayretli çalışmalarından dolayı kendisine derneğimiz adına teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA