Mitsubishi Electric'ten Kontrol Merkezlerine Özel Yeni LED Ekran

Mitsubishi Electric, komuta ve kontrol merkezleri için özel olarak tasarlanmış 1,5 mm piksel aralığına sahip yeni ürünü NPP LED ekranı tanıttı.

Şirket açıklamasına göre, Mitsubishi Electric, komuta ve kontrol merkezleri için özel olarak geliştirdiği en yeni LED ekranını Amsterdam'da gerçekleştirilen Integrated Systems Europe (ISE) 2017 Fuarı'nda ilk kez sergiledi. 2 yılı aşkın süredir geliştirme sürecinde olan NPP LED ekran, ince kasası, yüksek görüntü kalitesi ve uzun kullanım ömrü ile öne çıkıyor.

Mitsubishi Electric'in birçok patentli özelliğe sahip yeni ürünü NPP LED ekran, uzun ömür ve dayanıklılığın kritik gereklilik olduğu kontrol odaları gibi iç mekanlarda ideal görüntüleme çözümü sunuyor. NPP LED ekran patentli anti-burn özelliği sayesinde 100 bin saate kadar kesintisiz 7/24 kullanımda bile LED ışık çıkışı ve renkleri değişmeden görüntü sağlıyor.

SCADA tarzı şematik uygulamalarla uyumlu çalışan NPP LED ekran, 90 mm olan ince kasasıyla önemli bir ışık çıkış gücü ve kontrast değeri sunarak kurulum alanının sınırlı ve ortam ışık değerinin yüksek olduğu mekanlarda avantaj sağlıyor. 480 mm x 540 mm LED ünitelerinden oluşan NPP LED, 1920 x 1080 piksellik Full HD çözünürlük sunuyor. 130 diyagonal boyuta ve 1,5 mm piksel aralığına sahip yeni ekranın her bir pikseli 3-in-1 SMD LED paketi içeriyor. İlave üniteler ekleyerek daha geniş bir sistemi hızlı ve pratik bir şekilde oluşturmayı mümkün kılan bu ürüne, servis erişimi için önden ve arkadan müdahale edilebiliyor.

Yenilikçi NPP LED ekran, çift döngülü sinyal girişleri ve yedekli güç kaynağı ile bir LED ünitesi güç arızasında bile görüntünün sürekliliğini mümkün kılıyor. Ürünün dinamik güç tüketimi özelliği, görüntünün ihtiyaç duyduğu aydınlatma değerini güç çıkışına göre ölçüp güç tüketimini optimize ediyor. Böylece kontrol odalarında önemli bir faktör olan göz yorulması etkisini de azaltarak uzun dönemli operatör konforu sağlıyor.

Mitsubishi Electric'in doğal renk karıştırma teknolojisine sahip olan yeni NPP LED ekran, MPEG video gibi sıkıştırılmış içeriklerin görülebilir gürültüsünü azaltmak için özel olarak geliştirilen iki boyutlu gürültü azaltma sistemi ile de dikkati çekiyor.

Kaynak: AA