Minik Veterinerler Görev Başında

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Minik Veterinerler Atölyesi” ile miniklere hem veterinerlik mesleğini hem de hayvanları tanıma fırsatı sundu.

Minik Veterinerler Görev Başında
Aileleri ile alışverişe gelen çocukların doyasıya eğlenmelerini, eğlenirken öğrenmelerini ve yaşıtlarıyla sosyalleşmelerini sağlayan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü, öğretici bir etkinliğe daha imza attı. Meslek atölyeleri ile çocuklara ileride yapmak istedikleri meslekleri tanıtan Çocuk Kulübü, bu etkinliklerini “Minik Veterinerler Atölyesi” ile sürdürdü. Beyaz önlüklerini giyerek veteriner olan minikler, insanların sevimli dostları hayvanların yaşam koşulları hakkında önemli bilgiler edindi.

Atölyede, evde beslenebilecek hayvanları, deniz canlılarını ve doğadaki diğer hayvanları tanıyan minikler, hayvanların da hisleri olduğunu öğrendi. Hayvanların, insanların en sadık dostları olduğunu ifade eden minikler, özellikle soğuk kış günlerinde, karınlarını doyurmakta güçlük çeken hayvanlar için kapı önlerine yemek ve su koymanın önemine dikkat çekerek, büyüklere de mesaj verdi. Atölyede keyifli bir gün geçiren minikler, etkinlik sonunda aldıkları sertifikalarla objektiflere poz vererek, bu mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.
Kaynak: İHA