Koruma Altındaki Gençlerin Memuriyete Alınması

Kırşehir'de devlet korumasın altında bulunan 16 gencin memuriyet görevine başladığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan kura çekiminde sosyal hizmet merkezlerinden yararlanan 2 bin 974 gencin, kamu kurum ve kuruluşlarına atamalarının gerçekleştirildiği, Kırşehir'de ise 16 gencin memuriyet görevine başladığı belirtildi.

Kura sonucu görev yerleri belirlenen gençleri makamında kabul eden Vali Necati Şentürk, iş sahibi olan gençlerin görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini kaydetti.

Kura sonucu gençlerin bir kısmının memur, bir kısmının da hizmetli kadrosunda işe alındığına belirten Şentürk, 'Kırşehir’deki sosyal hizmet kurumlarımız çocuklarımızı çok iyi yetiştiriyor. Çalışkan, başarılı ve özgüvenleri yüksek çocuklar yetiştiriyoruz. İnanıyorum ki iş hayatlarında da başarılı olarak bizleri gururlandırırlar. Devletimiz, şefkatli ellerini her zaman kimsesizlerin omuzlarında hissettirmiştir. Allah devletimize zeval vermesin. Ülkemizin geleceği olan gençler, bu devlete önemli hizmetlerde bulunacaktır. Gençlere görevlerinde başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA