Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Çakacak'ı Makamında Ziyaret Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İçel’de bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Çakacak'ı Makamında Ziyaret Etti
Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Bahçeci’ye Akdeniz Belediye Başkanı Kaymakam Hamdi Bilge Aktaş da eşlik etti. İlk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Başkan Bahçeci daha sonra Vali Çakacak ile makamda bir görüşme gerçekleştirdi. Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha önceki görev yeri olan Kırşehir’de Başkan Bahçeci ile birlikte çalıştığını ifade ederek, 2 yıllık görev süresi zarfında Kırşehir’in kalkınması ve gelişmesi adına birlikte önemli projelere imza attıklarını belirtti.

Görev süresi boyunca Bahçeci ile önemli bir dostluk kurduğuna işaret eden Çakacak, Başkan Bahçeci’nin Kırşehir’de önemli çalışmalara devam ettiğini de kaydetti.

Belediye Başkanı Bahçeci ise yaklaşık 8 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu süreç içerisinde 2 yıl kadar Vali Çakacak ile birlikte çalışma fırsatı bulduğunu söyledi.

Bahçeci, Kırşehir’in çehresini değiştiren önemli projelerin startının Çakacak zamanında verildiğinin altını çizdi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Çakacak ve Bahçeci uzun süre sohbet etti.
Kaynak: İHA