Kapkaç Mağduru Hatice Nineye Yardım Eli

Çorlu'da geçen yıl uğradığı kapkaç sırasında kolu kırılan 71 yaşındaki Hatice Çalışkan'a devletin kurumlarınca yardım eli uzatıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Ekim 2016'da uğradığı kapkaç sırasında kolu kırılan Hatice Çalışkan'a yardımda bulunuldu.

Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ve Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Hatice Çalışkan'ı (71) evinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde yaşlı kadından olayla ilgili bilgi alan ekipler, görev alanları çerçevesinde yapılabilecek yardımlarla ilgili çalışma başlattı.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ekipleri, Çalışkan'a yapılabilecek yardımlar konusunda harekete geçti.

Belediye ekipleri de yaşlı kadın ile bir müddet sohbet etti. Çorlu Devlet Hastanesine götürerek sağlık kontrolünden geçirilen Çalışkan'a eşya, gıda ve yakacak yardımı yapılacağı belirtildi.

Kendisine uzanan yardım elleri için teşekkür eden Çalışkan, ''Başımdan böyle bir olay geçti. Belediye ve devlet görevlileri gelerek bana yardım elini uzattı. Onlara çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Hatice Çalışkan'ı kapkaç yoluyla gasbettiği iddiasıyla gözaltına alınan Y.B, önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Hatice ninenin kapkaç yoluyla gasbedilişi güvenlik kameralarınca da tespit edilmişti.

Kaynak: AA