İhsan Gültekin Açıklaması 'Gelin Hep Birlikte Büyüyelim'

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Mezitli’deki iş adamlarına ekonomi seferberliğine destek çağrısında bulundu. Gültekin, "Gelen hep birlikte büyüyelim" dedi.

İhsan Gültekin Açıklaması 'Gelin Hep Birlikte Büyüyelim'
TOBB Ekonomi Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi seferberliği çağrısıyla ilgili açıklama yapan Başkan İhsan Gültekin, istihdam oranlarının artması ile birlikte üretim hatlarının da hızlanacağını kaydederek, "Gelin Mezitli’de yatırım yapan iş adamları olarak sizler de ekonomi seferberliğine kendi yatırımlarınız ölçüsünde katkıda bulunun" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı bu çağrının tüm ülke adına büyük önem taşıdığını kaydeden Gültekin, "Bugün ülkemizin en büyük sorunlarından birisi işsizlik. Gelin herkes kendi gücü ölçüsünde yeni istihdam alanları yaratsın. Gelin işsizliğin önüne hep birlikte geçelim. Hükümetimiz bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmiştir ve getirecektir. Yeni istihdam alanları açılması adına gerekli teşvikler veriliyor. Bizler de Mezitli bölgesinde yeni yatırımların gerçekleşmesi, istihdam oranlarının daha da artması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bu anlamda iş dünyasına büyük görevler düşüyor. Türkiye’nin her geçen gün iş sahalarına atılan genç bir nüfusu var. Bu genç nüfustan dolayı işsizlik rakamları her geçen gün artıyor. Eğer yeni yatırımlar ile bunun önüne geçebilirsek, yatırım yapan iş adamlarımız biraz daha fedakarlık gösterip yeni istihdamlar yaratırsa o zaman işsizlik rakamları da otomatik olarak düşüş gösterecektir. Gerekirse kapı kapı dolaşıp iş adamlarımızdan yeni istihdamlar yaratmaları için ricada bulunacağız. Bu ülkemiz adına, gençlerimiz ve geleceğimiz adına büyük önem taşıyor. Gelin üretim hatlarımızı hızlandıralım, kendimize yeni pazarlar yaratalım, ülkemiz ile birlikte biz de hep birlikte büyüyelim" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA