Engelli Vatandaş Erdoğan İçin 'Evet' Dedi

Muş’un Malazgirt ilçesinde tek başına yaşayan engelli vatandaş Atilla Özdemir, ‘canım feda’ dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için referandumda ‘evet’ oyu vereceğini söyledi.

Engelli Vatandaş Erdoğan İçin 'Evet' Dedi
Engelli olduğu için tüm ihtiyaçlarının devlet tarafından sağlandığını ifade eden Atilla Özdemir, yıllar önce annesini ve babasını kaybettiğini söyledi.

Babasından kalan evde kimseye muhtaç olmadan yaşadığını ifade eden Özdemir, “Yüzde 80 engelliyim, fakat kendi ihtiyaçlarımı zorlukla da olsa giderebiliyorum. Büyük devletimiz bana engeli maaşı veriyor. Ben bu maaşla tüm ihtiyaçlarımı rahatlıkla giderebiliyorum. Zaten fazlasında da gözüm yok. Bazen çok sıkıştığım zamanlarda İlçe Kaymakamı Sayın Soner Kırlı’nın talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bana yardımcı oluyor. Bana bu kadar imkânı sağlayan devletime ben ne verebilirim ki. Sadece bir canım var, bir de bir oyum var. Hem canım hem de oyum yüce devletime feda olsun. Bu referandumda oyum kesinlikle ’evet’ olacaktır” dedi.



“Bir canım var, o da Reis’ime kurban olsun”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve ona canını feda edebileceğini dile getiren Atilla Özdemir, “Reis’ime canım feda olsun. Ben onu çok seviyorum. Allah onun yar ve yardımcısı olsun. Cenab-ı Hak onu nasıl 15 Temmuz’da koruduysa, inşallah bu referandumdan da zafer ile ayrılmasına vesile olacaktır. Bugün boğazımdan sıcak bir çorba geçiyorsa o da büyük devletimin sayesindedir. Ben nankör bir insan değilim. Bana bu imkânları sağlayan devletime verebileceğim iki şeyim var, bir canım ve bir de oyum. Her ikisi de devletime feda olsun. Bende Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan için bu referandumda ’evet’ diyeceğim” diye konuştu.

Kaynak: İHA