Dündar Vatandaşları Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle gezilerine devam ediyor.

Dündar Vatandaşları Dinledi
Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son durağı Panayır Mahallesi oldu. Dündar, bugüne kadar Panayır Mahallesi’ne birçok hizmet yaptıklarını ve talepler doğrultusunda hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Mustafa Dündar, ziyarette ayrıca mahalle sakinlerinin Osmangazi Belediyesi ve hizmetleri ile ilgili merak etikleri konuları da cevaplayarak mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Başkan Mustafa Dündar, “Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaç ve arzularını tespit edip, bunları çözmek için kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bize gelen taleplerin notlarını alıyoruz ve talimatlarımızı veriyoruz. Osmangazi’de merkezden en ücra noktaya kadar sorumluluk alanımızdaki 136 mahallemizin tamamına hizmet götürüyoruz. Panayır Mahallesi’ne de bugüne kadar ulaşımdan, spora kadar her alanda yatırım yaptık. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dikkate alarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA