Dr. Özen, 'Evet' İçin Muslu'da Çalışmalar Yaptı

"Yeni Türkiye İçin Evet" kampanyası saha çalışması kapsamında Zonguldak’ta temaslarda bulunan TBMM Stratejisti ve önceki dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen ve beraberindeki heyet AK Parti Muslu Belde Başkanlığını ziyaret etti.

Dr. Özen, 'Evet' İçin Muslu'da Çalışmalar Yaptı
Belde Başkanı Hayri Kabadayı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Muslu’nun büyük enerji firmalarına ev sahipliği yaptığını ancak yöre insanının halen en büyük sorununun işsizlik sorunu olduğunu belirtti.

İşsizlik sorununa ek olarak Muslu sakinlerinin çevre felaketleriylede karşı karşıya olduğunu söyleyen Karadayı, Yeni Türkiye’de bu tür sorunların çözüleceğine inandığını güçlü bir Türkiye’nin bölgemizde yaşanan sorunları üstesinden geleceğine inandığını söyledi.



Dr. Hasan Özgür Özen, yaptığı açıklamalarda Yeni Türkiye’de hızlı karar alan, hızlı icraat ve reformlar yapan etkin bir yönetim modeli oluşturulacağından sorunlara daha hızlı çözüm bulunacağını hatta sorunlar oluşmadan yok edileceğini belirtti.

Ziyaretin ardından Musluda vatandaşlarla bir araya gelen Dr. Özen referandumda "evet" oyu verilmesi ile gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı sisteminin faydaları ve kazanımları hakkında bilgiler verdi.
Kaynak: İHA