Burhaniye'de Okul Temsilcilerine Eğitim Semineri.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okullardaki işyeri temsilcisi öğretmenler için eğitim semineri düzenlendi. Eğitim Bir Sen’in düzenlediği seminere, 40 okuldan temsilci öğretmenler katılırken, açış konuşması yapan İl Başkan Vekili Ercan Kurter ve İlçe Başkanı Bilal İnan birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Burhaniye'de Okul Temsilcilerine Eğitim Semineri.
Burhaniye Eğitim Bir Sen Şube Başkanlığı, ilçedeki okullardaki işyeri temsilcisi öğretmenlere seminer verdi. Seminere, Sendika Format örü Adem Karakurt konuşmacı olarak katılırken, yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Katılımcılara teşekkür eden Burhaniye Şube Başkanı Bilal İnan, ilçe başkan yardımcılarını tanıttı. Kendisine görev verenlere teşekkür eden Bilal İnan, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bizde elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız. Hepimiz okullarımızda örnek olmalıyız. Tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim Bir Sen Balıkesir İl Başkan Vekili Ercan Kurter’de, ”Bir okulda öğretmenler odası değişirse okul değişir. Okul değişirse ilçe değişir. Sizler çok önemlisiniz. Eylem ve söylem birliği içinde olacağız. Birlik ve beraberlik çok çok önemli. Biz 20 ilçeyi gezdik. İkinci tur gezilere başladık. Eğitim Bir Sen olarak farkımızı ortaya koyduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seminere katılanlara, Çınar Lokantasında akşam yemeği verildi.

Kaynak: İHA