Başkan Kutlu Referandum Çalışmalarına Başladı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Nisan ayı içerisinde yapılması beklenen referandum öncesi ziyaret ettiği STK, parti temsilcileri ve esnaftan ‘Evet’ için destek istedi.

Başkan Kutlu Referandum Çalışmalarına Başladı
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, referandum çalışmalarına şimdiden başladı.

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ve diğer partililerle birlikte çeşitli sivil toplum kuruluşları ile partilere ziyaret düzenleyen Başkan Kutlu, Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan referandum için ‘Evet’ oyu istedi.

Anayasa değişikliği olan 18 maddeyi vatandaşa ayrıntılı bir şekilde anlatacaklarını söyleyen Başkan Kutlu, “Ülkemizi seviyoruz. Yarınlara daha güçlü bir şekilde yürümek için ‘Evet’in anlamının ne kadar önemli olduğunu ulaşabildiğimiz herkese birebir anlatacağız. Bunun için il başkanımız ve partililerimizle birlikte sahaya çıktık. İnşallah referandumun olacağı saate kadar var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Kutlu, İl Başkanı Dimez ve beraberindeki heyet ilk olarak Saadet Partisi İl Başkanı Haşim Asnuk ve yönetimi, Adıyaman Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ve yönetimi ile çarşı esnafını ziyaret ederek referandumda ‘Evet’ istedi.
Kaynak: İHA