Başkan Haluk Alıcık, Hizmetlerini Anlattı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, canlı yayın konuğu olarak katıldığı yerel radyo kanalında vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayarak belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Haluk Alıcık, Hizmetlerini Anlattı
Önceki gün sabah saatlerinde başlayan ve sunuculuğunu Mehmet Pehlivan ile Gökhan Tuncu’nun yaptığı söyleşi programda, konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesinin 8 yıllık çalışmalarını anlatırken, canlı yayında dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Yaklaşık 2 saat süren programda yapılan tüm proje ve çalışmaları anlatan Başkan Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren Nazilli’nin gelişimi ve daha modern bir hale gelmesi için projeler üretip hayata geçirdiğini belirtti.

8 yıldır yaptığı Belediye Başkanlığı süresinde Nazilli ve mahallelerine pek çok hizmetler verdiğini belirten Alıcık, “Nazilli belediyesi olarak gerek halkımıza, gerek esnafımıza, sanayicimize, gerek engelli vatandaşlarımıza en önemlisi de geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize hizmetin en iyisini vermeye çalıştık. Belediye meclis üyelerim ve belediye personelimle birlikte durmadan çalıştık ve söz verdiğimiz bütün projeleri zamanında gerçekleştirdik. Önümüze büyükşehir yasası da dahil olmak üzere bir çok engel çıktı. Ama bu engelleri yine birlik ve beraberlik içinde aşmayı başardık ve daha da başaracağız. Omuzlarımda gelecek nesillerin yükü ve sorumluluğu var. Milyonlarca gencimize ve çocuğumuza elimden geldiği kadar iyi bir gelecek, umut veren bir Nazilli bırakacağım inşallah” dedi.

Güneş enerjisinden elektrik üretme, Kentsel Dönüşüm, Dereköy çayının ıslahında 2. Etap, Dallıca çayı ve Mergen çaylarının ıslahları ile çevrelerinde uygulanacak projeler hakkında bilgiler veren Alıcık, Nazilli’de yapılması planlanan 4 adet halı saha ve Nazilli’nin Üniversite şehri olması için yapılan Sümerbank alanının sit alanından çıkarılması girişimlerini anlattı. Zaman zaman basında hakkında çıkan eleştiriler konusunda da açıklamalar yapan Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi’nin konut alanındaki son çalışmalarından da bilgiler verdi.

Programı, Bir partili zihniyetiyle değil kentine en iyi hizmeti vermeye çalışan bir Belediye Başkanı olarak ekibi ile özveriyle çalıştıklarını belirterek sözlerini noktalayan Başkan Haluk Alıcık’a program yapımcısı Gökhan Tuncu dinleyenleri ve Nazilliler adına teşekkür ederek bitirdi.
Kaynak: İHA