Ankara Büyükşehirden Kent Giriş Kapılarında Temizlik

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ankara’nın ana girişlerinde yer alan kapıları basınçlı suyla yıkadı, çevrelerinde temizlik yaptı.

Ankara Büyükşehirden Kent Giriş Kapılarında Temizlik
Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Başkent’e estetik bir görünüm kazandıran giriş kapılarında araçların sıçrattığı çamur birikintilerini basınçlı suyla temizledi, çevresindeki çöpleri topladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Başkent’in 5 ana girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yaptığı simge kapılardaki temizlik çalışmalarında tanker, temizlik aracı, yazıl silme araçları ve vakumlu süpürme araçları kullanıldı. Konya yolundaki giriş kapısındaki cepte araç park yerlerindeki çöpleri toplayan, duvarlardaki yazıları ve yakılan ateşler sonucu oluşan isleri silen temizlik ekipleri, devasa giriş kapısının kirlenen yüzeylerini de basınçlı su ile temizledi.

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, giriş kapılarının kent için önemli olduğunu belirterek, bu kapıların temizliğine özen gösterildiğini kaydettiler.
Kaynak: İHA