Alaplı'da Taksiciler Araçlarını Yeniliyor

Alaplı’da ticari taksicilik yapan şoför esnafları, araçlarını yenileyerek müşterilere daha güzel hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti. Hükümetin şoför esnafı için ÖTV indirimini gündeme getirmesi esnaf arasında büyük bir sevinç yaşanmasına neden olmuştu. Alaplı Karşıkaya Terminal Garaj Taksi Şoförleri alınan ÖTV indirim kararının önemli bir karar doğrusunda araçlarını yenileme kararı aldı.

Alaplı'da Taksiciler Araçlarını Yeniliyor
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Garaj Taksi amiri Fikret Yüksel yapılan bu uygulama ile tüm Garaj taksilerin yenilenmesine başlandığını söyledi.

Araçların yenilenmeye başlamasıyla birlikte halka iyi bir hizmet etmenin hedeflerinde olduklarını belirten Fikret Yüksel, "Bu uygulama ile araçlarımızı yenileme başladık .Alaplı’da ticari taksicilik yaparak evine ekmek götüren biz ticari taksiciler Alaplı halkına daha kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla eski ticari araçlarımızı satarak yeni ticari taksilerle Alaplı halkına en iyi hizmeti sunmayı her zaman ön planda tutuyoruz, bu ticari taksilerden evine ekmek götüren taksiciler gibi bizde teknolojiye uymaya başladık ve 7-24 saat Alaplı’nın halkının hizmetinde bir telefon ile taksi istediği yerde hizmette sınır yok .Biz şoför esnafı olarak halkımıza en iyi hizmeti yapmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA