Vodafone'dan Esnaf Abonelerine Alışveriş İndirimi

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Esnaf aboneleri, mediamarkt.com.tr üzerinden yapacakları alışverişlerinde indirim fırsatı kazanacak.

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone ve Media Markt işbirliği ile hayata geçirilen kampanya kapsamında, mediamarkt.com.tr üzerinden tek seferde bin TL ve üzeri alışveriş yapan Vodafone Esnaf aboneleri, tüm alışverişlerinde anında 100 TL indirim fırsatından yararlanacak.

SMS ya da Avantaj Cepte uygulaması ile şifre alınabiliyor

Açıklamaya göre Vodafone Esnaf aboneleri, Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinde yer alan kampanya sayfasındaki ’Kampanyaya Katıl’ tuşuna basarak veya INDIRIM yazıp 6666’ya ücretsiz SMS göndererek kampanya şifrelerini alabiliyor. mediamarkt.com.tr’ye üye olan kullanıcılar, tek kullanımlık şifreleri alışveriş sırasında ’indirim kuponu’ bölümüne yazarak tek sefere mahsus 100 TL indirimden yararlanabiliyor. Stok ve kontenjanlarla sınırlanan kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone Esnaf abonelerinin 20 Şubat 2017 tarihine kadar tek kullanımlık şifrelerini kullanmaları gerekiyor.
Kaynak: İHA