Muş'ta Başarılı Sporculara Kayak Malzemesi Yardımı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kayak sporuyla ilgilenen 10-16 yaş grubundaki çocuklara kayak malzemesi yardımında bulundu.

Muş Kayak Merkezi'nde çocuklarla bir araya gelen Asya, belediye olarak her zaman sporcuların yanında olduklarını ve kayak sporuyla ilgilenen gençlere gerekli desteği sağlayacaklarını söyledi.

Çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetleri önemsediklerini ifade eden Asya, 'Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin faydalı bir nesil olması için elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Yetişkinler olarak bugün bizler sorumluluklarımızı yerine getirelim ki yarın bu kardeşlerimiz beklentilerimizi gerçekleştirebilsin. Bu anlayışla Muş Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yönelik yapılan her türlü etkinliğin destekçisi olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Kayak sporuyla ilgilenen kardeşlerimizin malzeme sıkıntısı yaşadığını öğrendik. Eğitimleriyle birlikte sporla ilgilenen ve bundan mutluluk duyan bu kardeşlerimizin bu eksikliklerini hemen giderdik.' diye konuştu.

Çocukların genellikle civar köylerde ikamet ettiğini söyleyen antrenör Şeref Erdoğan ise okullarının yanı sıra kayak sporuyla ilgilenen çocuklarla iyi dereceler aldıklarını ifade etti.

Erdoğan, imkanları kısıtlı olan öğrencilere desteklerinden dolayı Başkan Asya'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA