Mahsur Kalan ÇEDAŞ Ekibini Arkadaşları Kurtardı

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) ekibi, arıza için gittiği Zara ilçesinde mahsur kaldığı yerden diğer ekip arkadaşları tarafından kurtarıldı.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, hizmet bölgesindeki müşterilerine kesintisiz enerji temini için zorlu kış şartlarında mücadele eden ÇEDAŞ ekibi, Zara ilçesi Pazarcık köyü enerji nakil hattı grubundaki arızalara müdahale etmek için yola çıktı.

Kar yağışı ve arazi koşulları nedeniyle Zara’ya bağlı Keloşlar ve Hasanağa mezraları arasındaki kırsal alanda araçlarının kara saplanması nedeniyle mahsur kalan ekip, bölgeye yakın diğer arıza ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, zorlu kış şartlarının hakim olduğu hizmet bölgelerinde müşteri memnuniyetini üst seviyede tutacak şekilde çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Olumsuz hava koşullarının yanı sıra zorlu bir coğrafyada müşterilerine kesintisiz ve kaliteli enerji temini için her zaman teyakkuz halinde olduklarını aktaran Akboğa, şunları kaydetti:

'Kırsal bölgelerimizdeki enerji hatlarında buz yükü ve fırtına nedeniyle zaman zaman arızlar meydana geliyor. Arızalara müdahale etmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerimiz, çetin arazi koşulları ve yoğun kar nedeniyle zaman zaman talihsiz durumlarla karşılaşabiliyor. Zara'da da arızaya giden ekibimiz kış mevsiminin ve arazi şartlarının mağduru oldu. Uzun uğraşlar sonucu bölgede bulunan diğer arıza ekiplerimiz tarafından kurtarılan personelimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kış mevsimi boyunca muhtemel arızalara karşı alarm halinde olarak müşterilerimizin enerji konusunda bir mağduriyet yaşamaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.'

Kaynak: AA