'Kapımız Vatandaşlara Açık'

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında görevlendirmenin yapıldığı Van Büyükşehir Belediyesinde genel sekreterlik görevine atanan Mustafa Yalçın göreve başladı Yalçın: 'Bundan böyle yapılacak her işte vatandaşın yanında olacağız. Vatandaşa kapımız açık. Daha önce Van'ın sorunlarını tespit edilmiş ben de onları biliyorum. Önem sırasına göre üzerine gideceğiz'

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, bundan sonra yapılacak her işte vatandaşın yanında olacaklarını bildirdi.

Van Büyükşehir Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali İbrahim Taşyapan'ın genel sekreterlik görevine getirdiği Mehmet Yaşar'ın yerine atanan Mustafa Yalçın, göreve başladı.

Mesaisinin ilk gününde belediye yöneticileri ve birim amirleriyle tanışan Yalçın, kentteki sorunları öncelik sırasına göre çözmek için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.

Yalçın, gönüllü hizmet etmek için Van'a geldiğini, belediyeye sunulacak desteklerle sorunların üstesinden geleceklerine inandığını vurguladı.

Van halkıyla birlikte yaşamaya geldiğini ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

'22 yıllık belediyecilik deneyimimle Van'a hizmet etmeye geldim. Tabii özel bir zaman diliminden geçiyoruz. Hizmete ihtiyaç var. Burada daha önce görev yapan arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Onlara da emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Bundan böyle yapılacak her işte vatandaşın yanında olacağız. Vatandaşa kapımız açık. Daha önce Van'ın sorunlarını tespit edilmiş ben de onları biliyorum. Önem sırasına göre üzerine gideceğiz. Allah yardımcımız olsun. Herkese kolaylıklar diliyorum. Vanlılara esenlikler diliyorum.'
Kaynak: AA