Bayraklı'da Sevgililer Günü'ne Özel Konser

Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sevgililer gününe özel ücretsiz konser verecek. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör’ün de sahne alacağı konser 10 Şubat Cuma günü saat 19.30’da başlayacak.

Bayraklı'da Sevgililer Günü'ne Özel Konser
Bayraklı Belediyesi sevgililer günü öncesi seven kalpleri unutmadı. Sevgililer günü özel konseri 10 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak. Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri misafirler için seslendirecek. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki konseri şef Dr. Halil Altınköprü yönetecek. Konserin konuk sanatçısı ise Türk Sanat Müziği’nin sevilen ismi Ayşen Birgör olacak.

“Nefes almaya ihtiyacımız var”

Düzenleyecekleri Sevgililer Günü ücretsiz özel konserine herkesi beklediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Birlik, beraberlik ve dayanışmaya çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde; soluklanmaya, nefes almaya da ihtiyacımız var. 10 Şubat’ta Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde bir konser düzenleyeceğiz. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA