Başkan Asya'dan Çocuklara Kayak Malzemesi Desteği

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kısıtlı imkanlarla kayak alanında çeşitli dereceler elde eden çocuklara kayak malzemesi desteğinde bulundu.

Başkan Asya'dan Çocuklara Kayak Malzemesi Desteği
Güzeltepe Kayak Merkezinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Feyat Asya’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı da eşlik etti. Bir süre çocuklarla sohbet eden Başkan Asya, kayak antrenörü Şeref Erdoğan’dan faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. Çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Asya, Muş Belediyesi olarak her zaman destekçileri olacaklarını belirterek, kayak müsabakalarında başarılar diledi. Çocuklara ve gençlere yönelik yapılan faaliyetleri önemsediklerini ifade eden Başkan Asya, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin faydalı bir nesil olması için elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Yetişkinler olarak bugün bizler sorumluluklarımızı yerine getirelim ki yarın bu kardeşlerimiz beklentilerimizi gerçekleştirebilsin. Bu anlayışla Muş Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yönelik yapılan her türlü etkinliğin destekçisi olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Kayak sporu ile ilgilenen kardeşlerimizin malzeme sıkıntısı yaşadığını öğrendik. Eğitimleri ile birlikte spor ile ilgilenen ve bundan mutluluk duyan bu kardeşlerimizin bu eksiliklerini hemen giderdik. Bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Kendilerine başarılar dilerken, onları yol gösteren, eğiten ve yardımcı olan öğretmenlerine ve kayak antrenörlerine teşekkür ederim" dedi.

Çocukların genellikle civar köylerde ikamet ettiğini söyleyen antrenör Şeref Erdoğan ise, okullarının yanı sıra kayak sporu ile ilgilenen çocuklarla iyi dereceler aldıklarını ifade etti.

İmkanlarının kısıtlı olduğunu Başkan Asya’ya ilettiklerini kaydeden Erdoğan, taleplerine anında olumlu cevap verdiklerini belirterek, Başkan Asya’ya ve Muş Belediyesine müteşekkir olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA