'Başbakan Korumalarının 15 Temmuz Gazisini Darbettiği' İddiası

15 Temmuz gazisi Şenel: 'AK Parti'yi lekelemek isteyen medya organları beni çok üzdü. Benim üzerimden bu yapılmamalı. Ben böyle ufak bir hadise yüzünden ülkemin geleceğinin zedelenmesine izin vermeyeceğim'

AK Parti Grup Toplantısı sonrası Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğraf çektirmek isteyince korumalar tarafından darbedildiği ileri sürülen 15 Temmuz gazisi Hasan Şenel, medyadaki haberlerin kendisini üzdüğünü, ufak bir hadise yüzünden ülkenin geleceğinin zedelenmesine izin vermeyeceğini söyledi.

Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gazi olduğunu belirtti.

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'na katıldıklarını dile getiren Şenel, toplantının ardından Başbakan Yıldırım ile fotoğraf çektirmek istediğini anlattı.

Şenel, ısrarcı olunca korumalarla arasında ufak bir hadise yaşandığını ifade ederek, olayın ardından çıkan haberler nedeniyle üzüldüğünü söyledi.

'Bu olay AK Parti'ye, Başbakanımıza mal edilmemelidir.' diyen Şenel, şunları kaydetti:

'Ben vatanımla, milletimle gurur duyuyorum. AK Parti sevdalısıyım, Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımızın sevdalısıyım. Bunu yapan medya organları, AK Parti'yi lekelemek isteyen medya organları beni çok üzdü. Benim üzerimden bu yapılmamalı. Ben böyle ufak bir hadise yüzünden ülkemin geleceğinin zedelenmesine izin vermeyeceğim.'
Kaynak: AA