Balık Restoranlarında Atık Yağ Denetimi

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan balık restoranlarında atık yağ kontrol ve hijyen denetimleri gerçekleştirildi.

Balık Restoranlarında Atık Yağ Denetimi
Marmaraereğlisi’nde ilçe genelinde Balık Restoranlarında atık yağ kontrol ve hijyen denetimleri Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın talimatı ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Halk Sağlığı ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından yapıldı.

Halkın sağlığını ve yaşam kalitesini her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Uyan, “Kaliteli ve sağlıklı yaşam için ilgili yasal mevzuatlar kapsamında, insana ve çevreye karşı toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirerek, ilçemize sağlık hizmeti sunarak ve insanlara karşı görev bilincimizi sürekli geliştirmek, vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak en başta gelen görevimizdir. Bu konularda ilçemiz esnafına sonsuz bir güvenimiz var, yine de güven kontrole mani değildir.Toplum sağlığı ve insan hayatını tehlikeye sokabilecek her türlü etkenlere engel oluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA