AK Parti Kadın Kolları 2. Bölge Teşkilat Eğitim Toplantısı

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emine Ergül, 'Allah'ın izni ile yapılacak referandum ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerek daha hızlı karar alabilen, daha demokratik ve parlamentonun daha güçlü olduğu bir sistemle millete hizmet yoluna devam edeceğiz.' dedi.

Afyonkarahisar'da bir termal otelde düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 2. Bölge Teşkilat Eğitim Toplantısı'nda konuşan Ergül, referandumun AK Parti iktidarı için değil, Türk demokrasi tarihi için bir milat olacağını söyledi.

'Allah’a binlerce şükür olsun ki bizlere de bu sürecin parçası olmayı nasip etti' diyen Ergül, 'Önümüzde çok önemli bir dönem var. 2023 hedeflerine ulaşmak için bu süreci başarılı bir şekilde geçirecek, her zaman olduğu gibi millete hizmet aşkı bizim şiarımız olacaktır.' diye konuştu.

16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde millete mahcup olmadıklarını ve verdikleri sözlerini yerine getirdiklerini ifade eden Ergül, şöyle konuştu:

'Şimdi görevimiz ise 81 ilde 80 milyon vatandaşımıza ulaşarak parti politikalarımızı ve hizmetlerimizi anlatmak ve milletimizle gönül köprüleri kurmaktır. Geçen 16 yıllık iktidar sürecinde birçok ilke imza attık. Allah’ın izni ile yapılacak referandum ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerek daha hızlı karar alabilen, daha demokratik ve parlamentonun daha güçlü olduğu bir sistemle millete hizmet yoluna devam edeceğiz.'

Toplantıya, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ergül'ün yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Çiğdem Koncagül, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve partililer katıldı.

Kaynak: AA