'AA 15 Temmuz'da Moral Ve Güç Verdi'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel:'Anadolu Ajansı özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde düşmeyen kalelerden biri oldu. Anadolu Ajansı bize o gece moral ve güç kaynağı oldu'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Anadolu Ajansının , Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi gecesi halka güç ve moral verdiğini belirterek, 'Anadolu Ajansı özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde düşmeyen kalelerden biri oldu.' dedi.

Anadolu Ajansı Yurt Haberleri Editörü Zekeriya Kaya ve AA Antalya Bölge Müdür Vekili Murat Eğilmez, Türel'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Türel, AA'nın halka doğru ve tarafsız haberin ulaştırılmasında çok önemli bir rol oynadığını ifade etti.

AA'nın son zamanlarda çok daha etkili olmaya başladığını vurgulayan Menderes Türel, 'AA özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde düşmeyen kalelerden bir tanesi oldu. Anadolu Ajansı bize o gece moral ve güç kaynağı oldu. Halka doğru bilginin ulaşması açısından çok önemli bir görevi ifa etti. Ondan sonraki süreçte de çok sağlıklı bir yayın politikası izledi.' diye konuştu.

AA'nın Antalya'da da aynı anlayışla çalıştığını anlatan Türel, özellikle demokrasi nöbetlerini çok iyi şekilde yansıtan AA'nın, devlete olan güvenin adeta bir tezahürü ve yansıması olduğunu kaydetti.

Zekeriya Kaya ise Menderes Türel'e, Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan ve FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin özel bir bölümün de bulunduğu 2016 yılı almanağını hediye etti.
Kaynak: AA