Valilikte 'Halk Toplantısı'

Denizli'de vatandaşların sorun ve isteklerini doğrudan dile getirebilmelerini sağlamak ve çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Halk Toplantıları'nın üçüncüsü Vali Yardımcısı Kemal İnan başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Konferans Salonu'nda düzenlenen Halk Toplantısı'nda, vatandaşlar sorun, talep ve şikayetlerini Vali Yardımcısı İnan'a aktarırken, toplantıya katılan ilgili daire müdürleri, sorunlara çözüm bulunması için alanlarıyla ilgili bilgi aldı.

Bireysel ve genel sorun, talep ve şikayetlerini aktaran vatandaşlar iş, eğitim, tarım ve sağlık başta olmak üzere çeşitli konulardaki sorunlarını toplantıda dile getirdi, ayrıca toplantının ardından oluşturulan platformda vatandaşlar ilgili daire müdürlerine istek ve şikayetlerini iletti.

Toplantıya, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, vali yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.
Kaynak: AA