Üniversite Öğrencilerinden Kırtasiye Yardımı

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KAVAK) Ankara Öğrenci Topluluğu üyeleri, Sumbas ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Topluluk üyesi üniversite öğrencileri, Çiçeklidere İlkokulu'na Sumbas Kaymakam Vekili Hasan Kurt, Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu ve Sumbas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Sertle gelerek, temin ettikleri kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıttı.

Öğrenci Topluğu Başkanı Nilgün Beyza Kösece, yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bir araya getirdikleri yardım malzemelerini kendi elleriyle öğrencilere teslim ettiklerini anlatan Kösece, şunları kaydetti:

'Topluk olarak arkadaşlarımla birlikte bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında Osmaniye’nin Sumbas ilçesi Çiçeklidere İlkokulu için yardım kampanyası başlattık. Yardım kampanyamız kapsamında öğrencilere ulaştırılmak üzere kırtasiye malzemeleri topladık. Bu kampanyada bize destek olan bütün destekçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'

Kaymakam Vekili Kurt ise, öğrencilerin bu davranışından duyduğu memnuniyeti belirterek, 'Öğrenci topluğunun kırsal bir köy okulunu seçmeleri isabetli olmuş. Bunlar, köy okulunda okuyan öğrencilerin çok ihtiyaç duyduğu malzemelerdi.' diye konuştu.

Okul Müdürü Mehmet Çömez de, topluluk üyesi öğrencilere teşekkür etti.

Kaynak: AA