Şander Üyelerinden Demirkol'a Ziyaret

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, makamında Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Şander Üyelerinden Demirkol'a Ziyaret
ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiçek, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Erdem ve Murat Sancak ile birlikte Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlatan Çiçek, Haliliye İlçesi’nde de yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan ŞANDER Başkanı Mehmet Çiçek, "Değerli başkanımıza bir ziyarette bulunmak istedik. Haliliye İlçesi’nde ikamette ettiğim için Başkanımız Fevzi Demirkol’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için geldim. Beraber bilgi alışverişinde bulunduk. Yeni yapacağımız etkinliklerle ilgili değerli başkanıma bilgiler verdim. Öncelikle onu anlattım" dedi.

Demirkol’da, Şanlıurfa’nın tanıtımı noktasında önemli çalışmalar yapan ŞANDER’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili açıklamasında, "Ankara’da, Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet eden Şanlıurfalılar Derneği’nin değerli heyeti bize ziyarette bulundu. Başkanımız Mehmet Çiçek ve yönetimindeki Murat Sancak ve Mahmut Erdem’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şanlıurfalıların, Şanlıurfa dışında yaşayan bizim dostlarımız ve geçmişten gelen gönül bağımızla birlikte onların da Şanlıurfa ile gönül bağının devam etmesini, ayrıca Şanlıurfa’nın tanıtımında yer almaları, faaliyet göstermeleri bizim en büyük arzumuz. Bu bakımdan ŞANDER bu görevi layıkıyla yerine getirmektedir. Başkana ve üyelerine teşekkür ediyorum. İlimizin dışında yaşayan Şanlıurfalıların, sıla hasretini ve gurbette gariplik çekmemeleri adına biz Haliliye Belediyesi olarak hem Ankara’daki derneklerimizin, hem İstanbul’daki hem de Türkiye’nin çeşitli illerindeki derneklerimizin her zaman yanındayız, hizmetindeyiz. Onların Şanlıurfa’ya ziyaretlerini daha sıklaştırmalarını, Şanlıurfa’da olmayan dostlarını da kentimizi tanıtmaları amacıyla Şanlıurfa’ya getirmelerini temenni ediyoruz. Bu bağlamda bu iş birliğimiz devam edecektir. Yüksek tahsil gören öğrencilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu desteklerine de bizler de katkı bulunacağımızı beyan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından ŞANDER heyeti, Başkan Demirkol ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA