Kuveyt Türk'ün Web Sitesi Yenilendi

Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz: 'Müşterilerimizin geri bildirimlerine büyük önem veriyoruz. Yeni web sitesini de müşterilerimizin görüş ve beklentilerine göre tasarladık'

Kuveyt Türk'ün internet sitesi bundan sonra yenilenen yüzüyle müşterilerine hizmet verecek.

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre banka, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla www.kuveytturk.com.tr adresindeki web sitesini son teknolojik trendler doğrultusunda uçtan uca yeniledi.

Buna göre Kuveyt Türk'ün yeni web sitesi bilgisayar, tablet ve akıllı telefon gibi tüm cihaz ile tarayıcılarda kesintisiz ve tam kullanıcı deneyimi sağlayacak şekilde tasarlandı.

Bankanın yeni web sitesi, modern arayüzü sayesinde işlem yapmayı kolay ve keyifli hale getirirken interaktif hesaplama araçları sayesinde online bir finans danışmanı işlevi de görüyor.

Yeni özelliklerle zenginleştirilen finans portalı, ekonomik verilerin takibini ve finansal işlemler hakkında ücretsiz bilgi alınmasını sağlıyor.

- 'Yeni web sitemiz, müşterimizin online danışmanı olacak'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı İrfan Yılmaz, müşterilerinin geri bildirimlerine büyük önem verdiklerini, yeni web sitesini de müşterilerinin görüş ve beklentilerine göre tasarladıklarını bildirdi.

Yeni web sitesini müşterileriyle birlikte, her şeyden önce onların memnuniyetini ve ihtiyaçlarını gözeterek hazırladıklarını aktaran Yılmaz, bu sayede hem gelişen teknoloji ile uyumlu hem de tüm işlemlerin kolaylıkla yapılabildiği yepyeni bir platform oluşturduklarını dile getirdi.

Yılmaz, yeni web sitelerinin ürün ve hizmetlerinin tanıtıldığı bir platform olmanın ötesinde müşterinin online danışmanı olacağına işaret ederek, 'Kuveyt Türk olarak, bundan sonra da müşterilerimiz için yenilikçi hizmetler sunmaya ve inovatif çözümlerimizle sektörümüzde öncü olmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kuveyt Türk'ün yeni web sitesindeki interaktif hesaplama araçları sayesinde kullanıcılar kâr payını, finansman veya taksit ödemelerini kolayca hesaplayabiliyor, hızlı bir şekilde bankacılık ürünlerine başvurabiliyorlar.

Aynı zamanda güncel kurları takip edip avantajlı kurlardan anında haberdar olabiliyorlar. Kuveyt Türk'ün yeni web sitesi, site içinde aranan her türlü bilgiye kısa sürede ulaşılmasını sağlayan gelişmiş arama özelliğiyle de dikkat çekiyor.
Kaynak: AA