Fatsa'da Kızılay Faaliyetleri

Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, hedeflerinin, insanların daha fazla kan bağışı yapmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Fatsa'da Kızılay Faaliyetleri
Erdi Şevketoğulları yaptığı açıklamada, “İnsanların Kızılay’a güveni tam ve bu yüzden özellikle Fatsa bölgesinde kan bağışları çok üst seviyelerde. Verilen bir ünite kan ile üç kişinin hayatı kurtarılıyor. Kan veren her kişi aynı zamanda kendi check-upını da yapmış oluyor. Araçlarımıza ve şubelerimize herkesi kan vermeye davet ediyoruz. İnsanlarımız hastaneler de yatan vatandaşlarımızı ve kendilerini de düşünerek kan bağışı yaptılar. Hedefimiz, insanların daha fazla kan bağışı yapmasını sağlamaktır” dedi.



“Gıda yardımları yapıyoruz”

Başkan Şevketoğlluarı şöyle devam etti: “Yoksul ailelerimize belli dönemlerde gıda yardımları yapıyoruz. Mahalle muhtarlarımızın belirlediği ve bizlere müracaat eden herkese yardım paketlerini veriyoruz. Kızılay’a gönül veren insanlar ve bağışçılarımız yardım yapabilirler. Görevli arkadaşlarımızla aileleri ziyaret ediyoruz ve onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Ekip olarak iyi çalışmalar yapıyoruz. Her türlü sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyoruz.”

Fatsa’dan Halep’e yardım elini uzattık

İlçeden bu zamana kadar Halep’e yardım için düzenlenen kampanyada 73 bin 550 lira para toplandığını belirten Şevketoğlluarı, Fatsa Belediyesinin öncülüğünde ‘Halep’ için başlatılan yardım kampanyasıyla toplanan yardımların Halep’e ulaştırmak için Kızılay Genel Merkezine gönderdiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA