EYOF 2017'Ye Doğru

Kentte, 1118 Şubat'ta düzenlenecek organizasyonda görev alacak özel güvenlik görevlilerine brifing verildi.

Erzurum'da düzenlenecek Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017) öncesi, karşılaşmaların yapılacağı tesis ve salonlarda görev yapacak özel güvenlik görevlilerine brifing verildi.

Buz Arena'daki brifinge, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Letif Arslan, aynı kurumun güvenlik müdürü Zafer Ala ve güvenlik amiri Said Canpolat ile organizasyonun yapılacağı tesis ve salonlarda görev alacak özel güvenlik görevlileri katıldı.

Arslan, 11-18 Şubat'taki festivalin Erzurum ve Türkiye için önemli bir sınav olduğunu belirterek, 'Bugüne kadar ülkemiz ve ilimiz birçok uluslararası organizasyona başarılıyla ev sahipliği yaptı. Bir kez daha önemli bir organizasyonu alnımızın akıyla bitireceğiz.' dedi.

Festival sürecinde özel güvenlik görevlilerinin son derece dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Arslan, 'EYOF öncesi güvenlik görevlilerimiz ile toplantı yaparak neler yapmaları gerektiği hususunda bilgiler aktardık. Son derece yararlı bir toplantı oldu.' diye konuştu.

Brifingde, özel güvenlik personeline, görevleri hakkında bilgiler aktarıldı.
Kaynak: AA