Eski Balık Pazarına Büyükşehir Eli

Karacabey ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüme kavuşturulacak.

Eski Balık Pazarına Büyükşehir Eli
Büyükşehir Belediyesi, Karacabey ilçesine değer katacak bir projenin daha startını veriyor. İlçe merkezinde eskiyen çatısı, dükkan cepheleri ve bozuk zemini ile ihtiyacı karşılayamayan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yakışır hale getiriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte eski balık pazarında incelemelerde bulundu. Recep Altepe, vatandaşların yapılacak düzenlemelerle ilgili görüşlerini de aldı. Bütün ilçelerde olduğu gibi Karacabey’de de refah seviyesinin yükseltilmesi için her alanda çalıştıklarını dile getiren Başkan Recep Altepe, “Karacabey Belediyesi ile ortak projeler geliştirip, çalışmaya devam ediyoruz. Eski balık pazarı da insanların buluştuğu, istişarelerde bulunduğu, ilçenin nabzının attığı önemli bir mekan. Burasının Karacabey’e yakışır hale getirilmesi gerekli. Çatısından zeminine ve cephe düzenlemelerine kadar tepeden tırnağa yenilenecek” dedi.

Başkan Ali Özkan da vatandaşların talebi doğrultusunda projenin geliştirileceğini belirterek, katkıları sebebiyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA