Başkan Yılmaz, Sebze Satıp Projeleri Anlattı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ziyaret ettiği manavda tezgah arkasına geçerek hem sebze sattı hem de şehre yapılan projeleri anlattı.

Başkan Yılmaz, Sebze Satıp Projeleri Anlattı
Karesi İlçesi’nde esnaf ziyaretlerine devam eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, esnafa hem belediye çalışmalarını anlattı hem de vatandaşların isteklerini dinledi. Belediye Başkanı Yılmaz, esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti, manavda tezgahın arkasına geçip sebze satışı yaptı. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için vatandaşlarımızın da yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz" dedi.

Sokakta genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, Karesi’nin gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını söyledi.



Karesi Belediyesi’nin projelerinin de bir bir hayata geçtiğini belirten Başkan Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un başlatmış olduğu dev projelerle de Balıkesir’in geleceğe koştuğunu Balıkesir’in cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.



Balıkesir’de büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştirildiğini vurgulayan Başkan Yılmaz,"Esnaf bölgede en iyi yatırımcılarda birisidir. Balıkesir’deki hızlı değişime hep birlikte şahit oluyoruz. Beyaz yakalılar artık yatırım yapmak için Balıkesir’i tercih etmeye başladı.

Bu da Büyükşehir Belediyemizin şehir için ortaya koyduğu vizyon sayesinde oluyor. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Karesimizin vazgeçilmezidir, her zaman esnafımızın yanındayız" dedi.

Kaynak: İHA