AK Gençler Dayanışma Ve Tanışma Etkinliğinde Buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı üyeleri, Nazilli’de ’Yeni Anayasa Değişikliği ve Referandum’ konulu bilgilendirme ve parti içi dayanışma etkinliğinde buluştu.

AK Gençler Dayanışma Ve Tanışma Etkinliğinde Buluştu


Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gençlik kolu üyesi katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Özder, toplantının dayanışma ve kaynaşma amacının yanısıra yeni anayasa paketi hakkında bilgilendirme amaçlı olduğunu ifade ederek, “Nazillimizin 2023-2053 ve 2071 hedeflerine sahip çıktığını göstermek, gençlerimizin ‘Yeni Türkiye’nin inşaasında bende varım’ çağrısını duyurmak ve anayasa değişikliliğinin kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik üzerine tesis edildiğini anlatmaktır” dedi.



Geçtiğimiz Perşembe gecesi Nazilli belediyesi Mehmet Yüzgüler Kültür merkezi tiyatro salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Özder, toplantının dayanışma ve kaynaşma amacının yanısıra yeni anayasa paketi hakkında bilgilendirme amaçlı olduğunu ifade ederek, “Nazillimizin 2023-2053 ve 2071 hedeflerine sahip çıktığını göstermek, gençlerimizin ‘Yeni Türkiye’nin inşaasında bende varım’ çağrısını duyurmak ve anayasa değişikliliğinin kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik üzerine tesis edildiğini anlatmaktır” dedi.



‘’Yeni yatırımlar başlatacağız‘’

Yeni yatırım çalışmalarına değinen Özder, “Başladığımız hiçbir işi bugüne kadar yarım bırakmadık; bütün yatırımlarımızı tamamladık ve tamamlayacağız. 2023 hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlarımızı hemen başlatacağız. Ak Parti Nazilli Gençlik Kolları olarak dün olduğu gibi bu gün de var gücümüzle bu yolda çalışmalarımıza ve mücadeleye devam edeceğiz. Bizim tarihimizde İstiklal Mücadelesi kahramanı Gazi Mustafa Kemal, demokrasi mücadelesi kahramanı Adnan Menderes, dünyaya açılma mücadelesi kahramanı Turgut Özal vardır. Ne mutlu bize ki, var olduğu her yerde adaleti, kardeşliği, hakkı savunan dünyada eşine benzerine rastlanmayan bir sevgi medeniyetimiz var. Şunu özellikle belirtmek isterim ki; Türk milleti cumhuriyete, cumhuriyetin değer ve kazanımlarına âşık bir millettir” diye konuştu.



“Söz de Karar da Milletindir”

“Milletimiz sandık her önüne geldiğinde engin feraseti, aklı ve vicdanıyla her zaman en doğru kararı vermiştir” diyen Özder, “Referandumda milletimiz akıl ve vicdanı ile mührünü ’Evet’e basarak Yeni Türkiye’nin inşaasına hızlı bir şekilde devam edecektir. Sayın vekillerimize ve tüm yol arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Milletin verdiği karar, başımız gözümüz üzerinedir. Şimdiden bu anayasa değişikliğinin ülkemiz için, geleceğimiz için, Nazillimiz ve Türkiye’mizin aydınlık yarınları için uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Gecenin sonunda AK Parti Nazilli Gençlik Kollarına bağlı 82 mahalle başkanının atama belgeleri verildi.

Mahalle başkanları, sandık kurul üyeleri ve diğer genç üyelerin buluşması, dayanışması ve tanışmasının amaçlandığı toplantıda müşahit eğitimi, sandık kurullarının görevleri hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.
Kaynak: İHA