Uşak Valisi Okur Açıklaması

'İlimizde yürüttüğümüz FETÖ/PDY'ye yönelik mücadeleyi sulandırmayı, kamuoyunu yanıltmayı, eksik ve yanlış bilgilerle ters algı oluşturarak halkımızı yönlendirmeyi amaçlayan kampanyalar, amacına ulaşamayacağı gibi kararlılığımızı da kesinlikle etkileyemeyecektir'.

Uşak Valisi Ahmet Okur, 'İlimizde yürüttüğümüz FETÖ/PDY'ye yönelik mücadeleyi sulandırmayı, kamuoyunu yanıltmayı, eksik ve yanlış bilgilerle ters algı oluşturarak halkımızı yönlendirmeyi amaçlayan kampanyalar, amacına ulaşamayacağı gibi kararlılığımızı da kesinlikle etkileyemeyecektir.' ifadesini kulladı.

Okur, son dönemde sosyal medya üzerinden kendisi hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı yönünde iddialarda bulunulmasına ilişkin, yazılı açıklama yaptı.

Sosyal medya hesapları üzerinden hakkında algı oluşturulmaya çalışıldığını belirten Okur, 'İlimizde yürüttüğümüz FETÖ/PDY'ye yönelik mücadeleyi sulandırmayı, kamuoyunu yanıltmayı, eksik ve yanlış bilgilerle ters algı oluşturarak halkımızı yönlendirmeyi amaçlayan kampanyalar, amacına ulaşamayacağı gibi kararlılığımızı da kesinlikle etkileyemeyecektir.' değerlendirmesinde bulundu.

Bu tür faaliyetlerin dikkatle izlendiğini ve bu kampanyaların terör örgütüne hizmet ettiğini vurgulayan Okur, şunları kaydetti:

'Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da terör örgütlerinin tüm hücreleri bertaraf edilene, ilimizde de en ufak tehdit unsuru kalmayana kadar kolluk birimlerimiz, yargı kuruluşlarımız ve halkımızla sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bu süreci sekteye uğratmak amacıyla tarafım ve ilgili kurumlara yönelik yapılan tüm karalama çalışmalarını yakından takip ediyor ve kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz.

Milletimiz, 17-25 Aralık ve öncesinde başlayan süreçte Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürütülen bu mücadeleyi sükunet, takdir ve minnet duygularıyla takip etmektedir. Bu mücadelede ön planda olan başta yargı mensuplarımız olmak üzere, emniyet ve jandarma teşkilatımıza da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.'

Okur, açıklamasında 'Tüm terör örgütlerine yönelik aynı kararlılıkla devam edecek mücadelemizden sözde endişesi olan çevreler şunu bilmelidir ki, bu mücadelede rehberimiz, devlet büyüklerimizin liderlik ve kararlılıkları ile aziz milletimizin destekleri ve yanımızda hissettirdikleri büyük güçtür.' ifadelerine yer verdi.
Kaynak: AA