Şehit Çocuğuna Dizüstü Bilgisayar

Erzurum'da, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, 'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi' kapsamında, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan özel hareket polisi Edip Zengin'in çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Erzurum Vali Yardımcısı Hamza Özer, Halk Bankası Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Cemil İlbaş ve İl Müdür Yardımcısı Şermin Zil, şehit ailesini evinde ziyaret ederek küçük kızına dizüstü bilgisayar hediye etti.

Özer, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz şehitlerinin ülke savunmasında fedakarca canlarını verdiğini belirterek, şehit ve gazilere yapılacak çalışmalara öncelik verdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Halk Bankası arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen 'Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi' kapsamında bu ziyareti yaptıklarını belirten Özer, şunları söyledi:

'Bu kapsamda bugün şehidimizin çocuklarına diz üstü bilgisayarlarını takdim ediyoruz. 15 Temmuz şehitlerimizin de yer aldığı bu programımızda, çocuklarımızın eğitimlerine bir nebze de olsun katkı sağlayabilirsek bundan da mutluluk duyacağız. Bu projeye destek veren tüm kurumlara teşekkür ederim. Şehitlik ulvi bir mertebe, şehit yakınlarına sabırlar diliyorum. Çocuklarımızın başarısıyla ülkemizin geleceği inşa olacaktır.''

Şehit eşi Asiye Zengin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Yardımcısı Özer ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kaynak: AA