MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker Açıklaması Türkiye Tarihi Bir Dönemeçten Geçiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, Türkiye’nin tarihi bir dönemeçten geçtiğini dile getirerek, milli birlik ve bekanın da zaman zaman tehdit edildiğini kaydetti.

MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker Açıklaması Türkiye Tarihi Bir Dönemeçten Geçiyor
Türker, MHP’nin iç ve dış düşmanlara karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü ifade ederek, "Bu günlerde ülkemiz tarihi bir dönemeçten geçtiğini, milli birlik ve bekamız zaman zaman tehdit edildiğini, neredeyse Milli Mücadele yıllarından daha ağır şartların oluştuğunu hissetmekte ve yaşamaktayız.Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’ nin tarihi hak ve çıkarlarını zedelemek, zayıf düşürmek, tartışmaya açmak isteyen iç ve dış mihrakların her zaman karşısında olmuştur.Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ifadesi ile; ’önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’’ anlayışıyla’ MHP gerçek manada millidir, ahlaklıdır, tutarlıdır, sevdalısı olduğu vatanı ve milleti için her fedakarlığı yapmaya hazırdır.’ Partimiz; demokrasinin erdemlerine bağlanmış, milletin kararlarına güvenmiş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin lider ülke olacağına gönülden inanmış milliyetçi ve inançlı iradedir. Dayanağımız yüce milletimizdir.Herkesi bir ve kardeş gören ülkücü iradenin başarısı ve iktidarı yakın zamandadır. Partimiz Türkiye’ nin yönetimine, huzur ve barış ortamının sağlanmasına taliptir" diye konuştu.



"Anayasa değişikliği konusunda partimizin görüş ve düşünceleri anlattık"

Kongreler için ilçe gezileri düzenlediklerini belirten Başkan Türker, "Bunun için ilimizde de demokratik süreçleri tamamlayarak, yenilenmeyi de sağlayarak ülkemize hizmet konusunda güçlenerek çıkacağı 18 Mart 2018’ de yapılacak 12. Olağan Büyük Kurultay’a götürecek 9 Ekim 2016 tarihinden itibaren işlemeye başlayan ve 30 Nisan 2017 tarihi itibarı ile tamamlanmasına karar verilen ilçe kongrelerinin yapılacağından MHP İl Başkanlığı olarak konu ile ilgili ilçelere ziyaretler gerçekleştirmekteyiz.Genel Merkezimizin emirleri doğrultusunda ilçe kongrelerinin zamanında, aksamaya meydan verilmeden yapılabilmesi için Çavdarhisar, Gediz, Pazarlar, Şaphane, Simav, Hisarcık, Emet, Domaniç ve Tavşanlı ilçelerine gidilmiştir.

Ziyaretlerimizde ilçe teşkilatlarımızdan başka, ayrıca Pazarlar ve Domaniç ilçelerimizin belediye başkanları ile de bir araya gelinmiştir. İlçe başkanları ile yapılan görüşmelerde yapılacak olan kongre çalışmaları hakkında bilgiler paylaşılmış, ayrıca kamuoyunun yakından takip ettiği ve gündemde olan Anayasa değişikliği konusunda partimizin görüş ve düşünceleri anlatılmıştır" diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA