MATSO, Brüksel'de Manavgat'ı Tanıttı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda Manavgat'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

MATSO'dan yapılan açıklamaya göre, Brüksel EXPO alanında 2-5 Şubat tarihlerinde düzenlenen fuarda ziyaretçilere, Manavgat'ı tanıtan harita, tanıtım kitapçıkları ve broşürler dağıtılarak ilçenin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Manavgat-Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla yurt içi ve dışında çok sayıda fuara katıldıklarını belirtti.

İlçeyi daha iyi tanıtarak daha fazla turist çekilmesi için çaba gösterdiklerini kaydeden Güneş, 'İlçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da MATSO olarak Avrupa'da yoğun bir tanıtım dönemi geçiriyoruz. Fuarlarda Manavgat Side bölgesinin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız tanıtım çalışmalarında bölgemizde güvenli ve huzurlu bir şekilde tatil yapılabileceğini, hizmet kalitesini mükemmel olduğunu vurgulamaktayız.' diye konuştu.

Güneş, MATSO olarak böyle bir destinasyonu daha iyi tanıtmak amacıyla 5 dilde tanıtım gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA