Esnaftan Başkan Şirin'e Büyük İlgi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ufuk Özboğa ve Mert Tüzün’ün yeni açtığı işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bölge esnaflarından Hasan İstekli ile bir araya geldi. Turgutlu Belediyesi’nin ilçeye dair hizmet ve yatırımlarının gündeme geldiği ziyaretlerde Başkan Şirin’i kutlayan esnaflar, başarılarının devamını diledi.

Esnaftan Başkan Şirin'e Büyük İlgi
Yoğun geçen hafta sonu programı içerisinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ufuk Özboğa ve Mert Tüzün’ün Subaşı Mahallesi esnaf sokak üzerinde yeni açtığı CNC atölyesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yakın mesafede bulunan esnaf Hasan İstekli’nin davetine icabet etti. Ufuk Özboğa ve Mert Tüzün tarafından atölyede ağırlanan Başkan Şirin, yeni işyerine hayırlar getirmesi dileğiyle kendilerine üzerinde Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı duvar saati armağan etti. Özboğa ve Tüzün, tasarımına tam not verdikleri armağanlarından dolayı Başkan Şirin’e teşekkür ederek, Turgutlu’ya yapmış oldukları yatırım ve hizmetlerin yakinen takipçisi olduklarını söyledi ve başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Şirin’i kutladı.

Başkan Şirin de esnafın Turgutlu’nun değişim ve gelişiminde büyük katkısı olduğunu ifade ederek, Turgutlu Belediyesi olarak 4 kat büyüyen ilçeye dört koldan hizmet etmeye, proje ve yatırımlarla geleceği şekillendirmeye gayret ettiklerini söyledi.



Atölyelerini açan Özboğa ve Tüzün’e hayırlı işler, bol kazançlar dileyen Başkan Şirin, yakın mesafede yer alan bir diğer işyerine geçerek Hasan İstekli, Rıfat Şenakar ve Emre Şenakar tarafından ağırlandı. Hafta sonu olmasına rağmen davetlerine icabet eden Başkan Şirin’e teşekkür eden İstekli ve beraberindekiler, halkın her kesimini olduğu kadar esnafı da kucaklayıcı çalışmalarından dolayı Başkan Şirin ve ekibine başarılar diledi.
Kaynak: İHA