Engelsiz Gaziantep'ten Fatma Şahin'e Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi bünyesinde kurulan Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Yönetim Kurulu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulunarak takımın 27 numaralı formasını ve bir teşekkür plaketi verdi.

Engelsiz Gaziantep'ten Fatma Şahin'e Ziyaret
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde Gaziantep’i temsil eden Engelsiz Gaziantepspor takımı yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Hulusi Kalender Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

“Projelerle hizmet kalitemizi artıyoruz”

Engellilerin toplumla entegrasyonu,toplum içinde gerçek yerlerini almaları konusunda 12 yıldır mücadele verdiklerini ifade eden Kalender, “İstihdam,eğitim ve sportif alanlarda yapmış olduğumuz projelerle hizmet kalitemizi artıyoruz.Bir taraftan 6 yılda 5 bine yakın engelliyi Gaziantep İŞKUR İl Müdürlüğü ile birlikte işe yerleştirirken bir yandan Türkiye’de ilk defa engellilere yönelik “Engelsiz Atölyeler” üretim ve tüketim kooperatifi kurduk. Engelsiz Gaziantepspor’da bu atölyenin sportif bir parçası oldu ve şuanda lig ikincisiyiz.Engellilerin başarısının arkasında onları sürekli taşıyan ulaşımlarını sağlayan,her gün atölyelere getirtip,götüren,antrenman ve deplasmanlara gitmesini sağlayan bir Gaziantep Büyükşehir Belediyesi gerçeği vardır” ifadelerini kullandı.

"Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in her dönemde engellilerin yanında olduğunu ve çözüm üreten yapıya sahip olduğunu aktaran Kalender, “Kendisi bizim kurumsal proje ortağımızdır.Engelsiz Gaziantepspor ilk yarıyı 2. olarak bitirmesi nedeniyle takımımızın siyah-kırmızı 27 numaralı forması ile özel olarak yaptırdığımız plaketimizi sunduk.Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ligi şampiyon olarak bitirmek ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek için yardım ve desteklerinin devam etmesi istedik” şeklinde konuştu.



Başkan Fatma Şahin ise Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi’nin yaptığı projeleri yakından takip ettiğini ve bu projelerden dolayı yönetim kurulu üyelerini kutladığını söyledi.

Şahin, “Zaman zaman birlikte projeler yapıyoruz.Kurdukları ‘Engelsiz Atölyeler ve Engelsiz Gaziantepspor’un başarıları ile Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ediyorlar. Sizleri ayrı ayrı kutlarım.Hulusi başkanı birlikte çalıştığımız SANKO’dan beri hep takdir etmişimdir.Azimli ve proje üreten,takım çalışmasını iyi bilen bir kardeşimiz.Sizlerle birlikte çok başarılı işler yapacağız.Çünkü her biriniz bu şehir için ayrı ayrı katma değer sağlayan kişilersiniz.Böyle bir oluşumda engellilere hizmetinize, biz de desteğimizi daha çok vereceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonrası Engelsiz Gaziantepspor yönetimi Başkan Fatma Şahin’e kırmızı-siyahlı takımın ‘27’ numaralı forması ile bir plaket verdi.
Kaynak: İHA