Başkan Gürlesin Vatandaşlarla Halk Gününde Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinlemek amacıyla her ayın ilk Pazartesi günü halk günü düzenleyecek.

Başkan Gürlesin Vatandaşlarla Halk Gününde Buluştu
Pamukkale Belediyesi, halkın istek ve ihtiyaçlarını dinleyebilmek için her ayın ilk pazartesi günü halk günü düzenleyecek. Pamukkale Belediyesi’nde “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” yapılacak. Bu uygulamanın ilki Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Başkan Gürlesin vatandaşlarla bir araya gelirken başkan yardımcıları ile meclis üyeleri ve birim müdürleri de buluşmada yer aldı.

Başkan Gürlesin, Halk Günü’ne katılan herkesin derdini anlattığı buluşmanın vatandaşları dinlemek açısından önemli olduğunu söyleyerek, katılan vatandaşları dinledi. Farklı mahallelerden buluşmaya gelen vatandaşlar ise yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, farklı zamanlarda vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını ifade ederek, “Biz bu kez halkımızı belediyemizde ağırlamak istedik. Bu nedenle halk günü yapmaya başladık. Bundan sonra her ayın ilk pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nde bulunan Pamuk Kafe’de vatandaşlarımızla ‘Halk Günü’nde bir araya geleceğiz. Burada halkımızın yaşadığı sıkıntılar varsa elimizden geleni yaparak çözmeye çalışıyoruz. Şikayeti olan vatandaşlarımızın konusunu sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konuyu da nasıl çözülebileceği konusundabilgileri veriyoruz. Vatandaşlarımızı her ayın ilk pazartesi günleri Halk Günü’ne bekliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü etkinliği 6 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.
Kaynak: İHA