Ülkücü İşçiler Derneğinden CHP İlçe Başkanlığına Ziyaret

Ülkücü İşçiler Derneği Gölbaşı İlçe Başkanı İdris Gülhan, CHP İlçe Başkanlığına ziyaret etti.

Gülhan, ziyarette yaptığı konuşmada, tek işi siyaset olan ve Türkiye sevdası ile yanıp tutuşan Genel Başkanlarının ülkenin sıkıntıda bulunduğu süreçte mutlaka doğruyu bildiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisinin yan kuruluşu olarak ülkücü işçileri bir araya toplayıp onların sorunlarını dile getirmek asıl amaçları olsa da siyasi görüşleri de bulunduğuna işaret eden Gülhan, 'Siyasi görüşümüz de Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı ne emrederse o doğrultudadır. Biz teşkilat yapısını çok iyi biliyoruz. Yıllarca aldığım görev bana bu terbiyeyi öğretti. Ben liderimin ve partinin emrettiği şekilde davranmaya devam edeceğim.' ifadesini kullandı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik de parti olarak tüm düşüncelere saygı duyduklarını dile getirdi.

'İsmet Paşa'ya sormuşlar 'efendim seçimi kaybettiniz, ne yapacaksınız' diye. O da 'ülkeye demokrasiyi getirdik' dedi. Biz onun mücadelesi vereceğiz.' diyen Elikesik, şöyle dedi:

'Demokrasi önemli. Cumhuriyet Halk Partisi isteseydi tek adamlığı savunurdu ve devam ederdi ama demokrasi adına seçime girmiş ve Adalet Partisine karşı kaybetmiştir. Buna karşın 'demokrasi kazandı' demiştir. Bu bağlamda biz 'hayır' diyeceğiz ama bütün düşüncelere de saygı duyacağız.'

- CHP Etimesgut İlçe Başkanı Yılmaz'dan ziyaret

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, Elikesik'i ziyaret etti.

CHP olarak referandumda Etimesgut'ta yüzde 60 hedefi konulduğunu anlatan Yılmaz, 'Referandum sürecinde çok mantıklı, akıllı davranmak zorundayız. Alanlarda biraz dilimizi törpülememiz lazım. Haklı olarak arkadaşlarımız 14 yıllık bir sürecin ıstırabını yaşıyorlar ama hepsinin sonucu bu süreçtir.' diye konuştu.

Elikesik de ziyaretinden dolayı Yılmaz'a teşekkür ederek, anayasa değişikliği ile ilgili referandumunun CHP'nin değil, Türkiye’nin meselesi olduğunu söyledi.

Elikesik, genel merkezlerinin talimatıyla yapılacak referandum çalışmalarında CHP logosunun kullanılmayacağını kaydetti.

Kaynak: AA