Şehit Çocukları Feza Gürsey Bilim Merkezini Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu sosyal faaliyetler kapsamında şehit çocukları ile 15 Temmuz hain darbe girişiminde etkin görevler üstlenen özel harekat ve terörle mücadele birimlerinde görevli personelin çocuklarından oluşan yaklaşık 120 kişilik grup, Feza Gürsey Bilim Merkezini ziyaret etti.

Şehit Çocukları Feza Gürsey Bilim Merkezini Ziyaret Etti
Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve eşleri Gülhan Altınok’un öncülüğünde başlatılan sosyal faaliyetler kapsamında şehit aileleri çocuklarına yönelik, ANFA içerisinde yer alan Feza Gürsey Bilim Merkezinde etkinlik düzenlendi.

Personelin yaşadığı zorlu sürece şahit olan çocukların yalnız olmadıklarını göstermek, moral ve motivasyonlarını yükseltmek, yarıyıl tatillerinde unutmayacakları bir anı bırakmak ve bilim-bilim insanlarını daha yakından tanımalarını sağlamanın amaçlandığı etkinliğe Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkan Yardımcısı Naim Cengiz, emniyet mensupları ve çok sayıda şehit aileleri çocukları katıldı.

Ziyaret esnasında bilim merkezinde bulunan birbirinden ilginç oyun cihazlarıyla tanışan çocuklar hem doyasıya eğlendi hem de rehber hocalar eşliğinde bilim hakkında çeşitli bilgiler edindi. Öte yandan, çocukların düzenlenen programdan dolayı oldukça mutlu oldukları ve okulların açılışı öncesi bir hayli moral buldukları da gözlendi.

"Sosyal faaliyetlerimiz tüm Türkiye’de devam edecektir"

Ziyaret esnasında İHA muhabirine açıklamada bulanan Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkan Yardımcısı Naim Cengiz, bu tür sosyal faaliyetlerin tüm Türkiye’de devam edeceğinin altını çizerek, "Emniyet Genel Müdürlüğü olarak şehit personellerimizin çocukları, terörle mücadele ve özel hareket daire başkanlığı personellerimizin çocuklarına yönelik, çocuklarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla öncülüğünü Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Selami Altınok ve eşleri Gülhan Altınok’u yaptığı sosyal faaliyetlerden biri olan Feza Gürsey Bilim Merkezini ziyaret etmekteyiz. Sosyal faaliyetlerimiz tüm Türkiye’de ve tüm personelimize yönelik olarak devam edecektir" diye konuştu.

Ziyaretin ardından çocuklara ANFA Genel Müdürlüğü tarafından ikramlar sunuldu ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA