Muratpaşa Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi, Yeşilbahçe Mahallesi’nde, Antalya’nın üç ana ulaşım aksı Metin Kasapoğlu, Portakal Çiçeği ve Avni Tolunay Caddeleri arasında kalan yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki 3 sokakta asfalt çalışmasına başladı.

Muratpaşa Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor
2016’da son 6 yılın rekorunu kırarak 123 bin 475 ton asfaltlamayla Muratpaşa’nın sokak ve caddelerini yenileyen Muratpaşa Belediyesi, 2017 çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Belediye Başkanı Ümit Uysal’la birlikte ilçenin cadde ve sokaklarında asfaltla birlikte yeraltı çöp konteyneri, engelli şeritli Avrupa standartlarındaki kaldırım düzenlemesi ve turunç fidanlarıyla büyük bir dönüşümü gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi, Yeşilbahçe Mahallesi’nin tam merkezinde çalışmalara başladı.

Yaklaşık 18 bin nüfusa sahip mahallede Antalya’nın üç ana ulaşım aksı Metin Kasapoğlu, Portakal Çiçeği ve Avni Tolunay caddeleri arasında kalan 1146, 1448 ve 1450 Sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarına başladı.

3 kilometre uzunluğa sahip 3 sokakta asfalt çalışmalarıyla birlikte kaldırım düzenlemesi de yapılırken çalışmalarını gelecek hafta içinde tamamlanması hedefleniyor.
Kaynak: İHA