'Referandum Sürecinde Parti Rozetlerimizi Çıkardık'

CHP Genel Sekreteri Sındır: 'Partili olarak değil bir yurttaş olarak alanlardayız, sorumlu bir vatandaş olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz'.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde parti rozetlerini çıkardıklarını, partili olarak değil yurttaş olarak alanlarda olduklarını belirtti.

Sındır, yaptığı açıklamada, Tire ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek anayasa değişikliğine yönelik halkoylaması süreciyle ilgili istişarelerde bulunduğunu bildirdi.

Memleketin geleceğinin 'evet' ve 'hayır' tercihlerine bağlı olduğunu öne süren Sındır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Memleketimizin geleceği evet ve hayıra bağlanmış durumda. Sırat köprüsü gibi. Biz referandum sürecinde parti rozetlerimizi çıkardık. Partili olarak değil bir yurttaş olarak alanlardayız. Sade bir vatandaş olarak, sorumlu bir vatandaş olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parti, inanç, kimlik ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın ortak geleceği için çabalıyoruz.

Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy vermiş, gönül vermiş vatandaşlarımıza da Milliyetçi Hareket Partisine oy vermiş gönül vermiş vatandaşlarımıza da çağrı yapıyoruz. Bu parti meselesi değil memleket meselesi. Sen, ben, ocu, bucu demeden tüm vatandaşalarımızı, çocuklarımızın geleceği için tek adam rejimini getirecek anayasa değişikliğine hayır demeye davet ediyoruz.'
Kaynak: AA