Nusaybin Yeni Temizlik Araçlarına Kavuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 3 temizlik aracı Nusaybin’e getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Nusaybin Belediyesine hibe edilen ve geçen hafta yapılan törenle anahtarları Başbakan Binali Yıldırım tarafından teslim edilen 2 çöp toplama ve 1 yoğun süpürge aracı Nusaybin’e getirildi.

İçişleri Bakanlığınca Nusaybin Beledi Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ergün Baysal, Nusaybin Belediyesi önüne getirilen yeni temizlik araçlarını tanıttı.

Yeni araçların, ilçede çöp toplama hizmetinin ve yol temizliği çalışmalarının etkin şekilde yapılmasını sağlayacağını ifade eden Baysal, şunları söyledi:

'Belediyemize hibe edilen, mahalle hizmetlerinde ve temizlik hizmetlerinde çok daha etkin şekilde yerine getirmesinde fayda sağlayacağı düşünülen bu araçların Nusaybin halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnşallah Nusaybin'e hayırlı ve uğurlu olur. Temizlik faaliyetlerimizi her zamankinden daha etkili ve verimli bir şekilde bu araçlar ile birlikte yerine getirmiş oluruz.'

Baysal, destekleri için Başbakan Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye Nusaybinliler adına teşekkür etti.
Kaynak: AA