Memur-Sen 81 İlde 'Evet' Tercihiyle Sahada

Memur-Sen olarak 81 ilde gerçekleştirilen, "Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet" başlıklı konferans 1 Mart Çarşamba günü Saat: 18:30 da Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Memur-Sen Erzincan İl Başkanı Nebi Gül tarafından Konferansa Memur-Sen Hizmet kollarına bağlı üyeler, kamu çalışanlar, STK’lar ve tüm Erzincan halkı davet edildi.

Memur-Sen 81 İlde 'Evet' Tercihiyle Sahada
“Memur-Sen’e Davet Tercih Evet” buluşmaları 81 ilde yapılmaya başlandı.Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan Memur-Sen, il buluşmalarında “1 Milyon 111 Bin üye hedefi” referandumda “Evet” tercihiyle çalışmalar yürütecek.

Memur-Sen Erzincan İl Başkanı Nebi Gül, referanduma ilişkin tercihlerini "Evet" olarak açıklayan Memur-Sen Genel Merkezi tarafından konferans vermek üzere konuşmacı olarak Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay’ın Erzincanlılar la ile buluşacağını belirterek, "16 Nisan’da yapılacak referandum da neden ’evet’ dediğimizi anlatmak, Evet’in ülkemizin geleceği ile ilgili kıymetini vurgulayacaklar. Ülkemizin siyasi istikrarsızlıkla darbe ve darbe teşebbüsleri ile karşı karşıya kalmaması, antidemokratik süreçlerin tekrar yaşanmaması için 16 Nisan’da tercihimiz ’evet’ olacaktır. Bu kapsamda Konferansa konuşmacı olarak Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Levent Uslu ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Sayın Mürsel Turbay katılacağı toplantıya tüm Erzincan halkını bu tercihimizi daha yüksek sesle haykırmak için Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’na bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA